We zijn gestart!

De eerste leden van de maandag groep.

Na de gastlessen die we bij de verschillende basisscholen in Waalre hebben gegeven (zie: nieuwsbericht), zijn we met onze eigen proeflessen van start gegaan in Sporthal de Pracht en de speelzaal van De Wilderen. De opkomst was heel groot met in de Pracht ruim 20 kinderen en in de Wilderen nog eens 6. Enkele onderdelen hadden we al gedaan met de proeflessen op de basisscholen, zoals het trappen op kussens. Er zijn ook nieuwe onderdelen aan bod gekomen, zoals partneroefening (stoten of trappen naar elkaar, als opstapje voor sparren) en loopvormen (schijngevecht met denkbeeldige tegenstander). De meeste kinderen lukte het al om na een paar keer oefenen de eerste loopvorm helemaal te lopen, echt heel knap!

De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen. We zijn heel blij om deze leerlingen te mogen begeleiden op weg naar hun zwarte band. Lijkt het je nou ook wat, maar heb je de proeflessen gemist? Je mag 2x gratis meetrainen voordat je je aanmeld voor het lidmaatschap. Mail ons dan even op info@tangsoodowaalre.nl of vul het contactformulier in, dan spreken we af tijdens welke van onze lessen je kunt meetrainen.

Posted by Hoofdtrainer

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.