Tang Soo Do en Ki Kong Clinic in Nottingham

Aansluitend aan de European Masters and Leadership Clinic werd er op de zaterdag 26 augustus ook een Tang Soo Do clinic gehouden voor zwarte banders en gupgraad houders. Boo Kyo Sa Nim Femke heeft hier aan verschillende onderdelen meegedaan. Zij kreeg een les Hapkido van Master Inoshita (6e Dan), verdedigingstechnieken met lange stok (Bong Il Soo Sik Dae Ryun) van Master Whiskin (5e Dan) en Master Allen (4e Dan), en (gesprongen) trap technieken van dhr Boca (4e Dan) uit Mozambique. Daarnaast was er een training door de grootmeester Strong (9e Dan) en een training door assistent grootmeester Khan (8e Dan). 

De daaropvolgende zondag deed Femke ook mee aan de Ki Kong (Qi Gong) clinic die eveneens door Master Inoshita (6de dan) uit de Verenigde Staten werd gegeven. Ki Kong is binnen de Tang Soo Do een aanvullend programma met coördinatie, ademhalings en meditatieve oefeningen. 

Mr. E. Boca (4e Dan) uit Mozambique demonstreert een gesprongen dubbele voorwaartse trap bij zijn clinic Extreme Kicking.

Posted by Hoofdtrainer

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.